{1 - 24} GreyGrey
{25 - 49} GreenGreen
{50 - 499} BlueBlue
{500 - 4999} OrangeOrange
{5000 - 24999} RedRed
{25000+} BlackBlack

Please confirm that you would like to report this for an admin to review.


messi tröja barn mycket sannolikt att

PSG titans: Fifa måste bromsa den brinnande pengar men bra Paris oskuld

Germain defender Thomas Meunier gjorde det klart att Fifa skall lägga ett lock på överföring av professionella klubbarna. Men Meunier klargjort att även om Germain skrev Neymar på 222 miljoner euro, det franska huvudstaden laget gjorde inget fel.

Meunier, åldern 25, är en belgisk nationella aktiva international. I en intervju med en fransk journalist, Meunier klargjort att Germains ”alla värvningar inte kränks” men varnade som om FIFA inte gjorde reglerna så snart som möjligt, skulle spelare marknaden säkert få i större oordning.

Meunier sade: ”nu Fifa har att stå ut, de måste hitta den perfekta lösningen, klubben måste begränsas till status för pengar-bränning” Annars vet inte spelare marknaden vad blir rörig. Naturligtvis, har åtminstone enligt min mening Germain aldrig gjort något olagligt. ”

Senare, Meunier pratade också om Neymars överföring affär, sade han: ”Barcelona”? De var klart oförberedd för Neymars avgång och Manchester United tröja barn svar efter händelsen var mycket dålig. Viktigare, Barcelona har ingen anledning att kritisera Germain, eftersom vi betalade Neymar likviderade skador i sin helhet. Om Barcelona inte vill förlora Neymar, de bör ställa straffet på 1 miljard euro messi tröja barn vid tidpunkten för det ursprungliga kontraktet och i så fall Germain inte kommer att överväga att införa den brasilianska anfallaren. ”

Germain har varit den brasilianska anfallaren Neymar på Real Madrid tröja barn transfermarknaden i sommar, och den franska Red Star Mbape är också mycket sannolikt att gå från Monaco. Meunier är övertygat om att efter de två hög nivå av nya stöd, Germain i den nya säsongens lägsta mål är att ange PSG tröja Neymar Jr den Champions League semifinalen.

Ja, vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben http://www.billigtfotbol.com träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.Confirm that you would like to Remove Email Alerts for your question. You cant undo this and you will not be able to re-subscribe.


No Answers

You must be Logged In to Answer this Question

Already a Member, Log In
Not a member yet? Sign Up
happy wheels