{1 - 24} GreyGrey
{25 - 49} GreenGreen
{50 - 499} BlueBlue
{500 - 4999} OrangeOrange
{5000 - 24999} RedRed
{25000+} BlackBlack

Please confirm that you would like to report this for an admin to review.


Engeland shirts nul seal Juventus alleen AC

Jumbo Jumbo Juvenile Adventure Juvenile Fight 8 ballen verloren 10 ballen 囧 Oom en boos
In de regen van Turijn, Juventus won een verwachte overwinning, real madrid kids shirt Benevento bond ook de slechtste competitie record van de top vijf competitiewedstrijden, maar het spel was draaien en bochten. Douglas – Costa sloeg twee keer op de paal, Chiellini zat vol met bloed, de tegenstander is de eerste keer dat de eerste helft van de eerste helft wordt afgebroken, laat Allegri denken dat dit een “vervloekt” spel is.

Cuadrado

1 november, Juventus bracht een 120-jarige verjaardag, de campagne Duitsland shirt
werd een feestgevecht, Juventus speler draagt ​​een retro-trui spelen. Regen kwam naar het stadion Juventus Juve fans had gedacht dat gemakkelijker zou zijn om te winnen, omdat Benevento niet alleen al verloren vóór 11, maar de bal het grootste deel van de Serie A team verloor, zittend op het thuisvoordeel te winnen in de zin van Juventus in. Naast het klassement is het verschil tussen de twee clubs even groot.

Juve zomerraam naar 185 miljoen euro, terwijl Benevento slechts 24 miljoen euro investeerde, en de totale waarde van de Bianconeri-speler maximaal 540 miljoen euro, Benevento slechts 41 miljoen. Juve is 2821 Serie A-spellen geweest, terwijl het bezoekende team slechts 11 wedstrijden heeft gespeeld. Het gezicht van de buik krachten, maar herinnerde Marotta Juventus juichen, “iedereen denkt Benevento meer als onze sparring, maar dit is niet het geval. We kunnen niet gewoon gaan kijken naar het klassement, we dachten dat we zouden Krijg drie punten. ”

De sterkte van de kloof komt tot uiting in de prestaties van de twee teams, het spel bijna in Benevento halftime, Chiellini worden ingedrukt aan de voorzijde het strafschopgebied van de tegenstander, vóór 19 minuten, Juve had vijf schoten, maar vreemd , Douglas-Costa raakte de paal twee keer binnen een minuut terwijl het eerste doelpunt van de tegenstander in de vrije trap van Sergio Qi trapte

. Weet je, dit is de eerste keer dit seizoen Juve tegenstanders van buiten het gebied brak in de Serie A, maar Benevento in de eerste helft niet eens de bal aan te raken in het Juventus strafschopgebied.

Match, Juventus het bezit van 67%, 26 shots 7 schoten op doel, terwijl Benevento slechts twee schoten tot 92 minuten voor de eerste pauze in de Juventus strafschopgebied. Toch zal Benevento ook de kans krijgen om te scoren ronaldo shirts

in de tweede helft, terwijl de bezoekende team coach De Zeer dan dat “de vraag of in kracht, lichaam, persoonlijkheid, en zelfs met al is de kloof tussen ons is zeer groot, maar het is een andere waardigheid Teruggaan. ”

Gelukkig, Juventus of op grond van de kracht om het startsein te voltooien, Higuain, Cuadrado scoorde tweemaal in de tweede helft. Na krijgt drie punten te verwachten, Juventus in het klassement naar de tweede plaats, omdat de bovenste twee Napoli, Inter Milan te tekenen met Chievo respectievelijk van Turijn, na 12, net achter leiders Juventus Napels 1 punt.

Bijna een derde van het seizoen gegaan, maar Juve nog steeds in de running-in proces, de nieuwe steun Heweidesi is nog niet gespeeld, Desi Leo nog maar net terug uit blessure, is de verdediging nog steeds niet goed te maken voor de mazen Engeland shirts

in oktober tot nu toe zes wedstrijden, nul seal Juventus alleen AC Milan, was het huis gebroken Spahr, Benevento zo’n nederige, illustreert het probleem van Juventus, Allegri zei: “onze verdediging moet beter zijn, moet Geef tegenstanders meer druk. ”

Dus, als je een voetbalfan, zoals de vertegenwoordiger van uw loyaliteit aan een bepaald team, dan kun je investeren in een kopie van de T-shirts zijn goedkoop goed. Voor meer informatie over de T-shirts, kunt u terecht op:http://www.mooistevoetbalshirts.nl/Confirm that you would like to Remove Email Alerts for your question. You cant undo this and you will not be able to re-subscribe.


No Answers

You must be Logged In to Answer this Question

Already a Member, Log In
Not a member yet? Sign Up
happy wheels